کدخبر: 21950
راستان نیوز |

  "میرزا قاسم خان قاجار"، حاکم گیلان در دهه ١٢٣٠ هجرى شمسى بود. وى که علاقه ى بسیارى به آشپزى داشت، در سال ١٢٣٩ هجرى شمسى با قاتی کردن بادمجان و گوجه و سیر، دست به ابداع خوراکى جدید زد و از آنجایى که به هنر آشپزى عشق مى ورزید، دستور این خوراک جدید را در میان مردمان گیلان رواج داد و با نام وى به "میرزا قاسمى" شهرت یافت.

 

میرزا قاسم خان که مردى خوش ذوق بود، پس از گیلان، به حکمرانى فارس برگزیده شد و بعدها در شیراز درگذشت و او را در باغ حافظیه و در جنب آرامگاه حافظ شیرازى به خاک سپردند.

جام نیوز

 

ارسال نظر

نظرات کاربران