کدخبر: 10875
راستان نیوز | همه چیز از رستوران یوکی (Youki) آغاز شد. مالک این رستوران آقای لان گوی که به تهیه سوشی شهرت دارد، تصمیم گرفت تا از مشتریانی که غذایشان را کامل نخورند جریمه دریافت کند. این جریمه بیش از یک یورو بود. به گزارش راستان نیوز به نقل از تابناک، یک قانون عجیب در رستوران های آلمان؛ اضافه و باقی مانده غذای مشتریان، یکی از مشکلاتی است که همه رستوران های سراسر جهان با آن دست و پنجه نرم می کنند. بسیاری از مردم، غذای خود را کامل نمی خورند و حجم زیادی از غذای سفارش داده شده در ظرف های آنان می ماند و به سطل زباله ریخته می شود. اما رستوران های آلمان در حرکتی خودجوش و دسته جمعی، تصمیم گرفتند تا این مشکل را حل کنند. به علاوه صاحبان این رستوران، غذا را در ظرف های کوچک به مشتریان خود عرضه می کنند و پس از هربار تمام شدن ظرف آن را دوباره پر می کنند، این کار می تواند، حداکثر تا پنج بار تکرار شود. یک رستوران ژاپنی در آلمان به نام اوکینی، هم از جمله معروفترین رستوران هایی است که از سال ۲۰۱۳ به بعد در ازای مقدار مشخصی از پس مانده غذای مشتریان ، آنها را جریمه می کند. رستوران هیمالیا (Himalaya) در رمشاید آلمان نیز در ازای هر ۱۰۰ گرم غذای باقی مانده در هر ظرف، ۲ یورو از مشتریان خود غرامت می گیرد.
ارسال نظر

نظرات کاربران